Wie is Wonders?

StephanWonders

Al jarenlang heeft alles rondom belasting en juridische zaken mijn belangstelling en interesse. De meest complexe zaken intrigeren me en dagen me uit er het meest optimale uit te halen. Als fiscaal jurist heb ik ruim 30 jaar ervaring in dit prachtige vak dat me alsmaar blijft boeien. Daar ligt mijn passie en mijn ambitie.

Na de middelbare school werkte ik tien jaar bij de Belastingdienst. Ik werd er intern opgeleid tot Controleur van ’s-Rijksbelastingen en vervulde de functie van Hoofdcontroleur bij de Inspectie Vennootschapsbelasting. Na deze periode ging ik weer studeren en behaalde ik mijn universitaire graad in Doctoraal Fiscaal Recht. Vervolgens bekleedde ik verschillende praktijkfuncties bij diverse bedrijven: als belastingadviseur, als Manager Belastingadvies/Estate Planner en als docent Belastingrecht op de Hogeschool voor Economische Studies in Rotterdam. Maar ook tijdens mijn werk bleef ik me continu ontwikkelen en volgde ik opleidingen, cursussen en seminars. Als laatstgenoten opleiding sloot ik in 2018 de opleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af en sta ik ingeschreven bij LRGD.

Sinds 1 januari 2011 run ik vanuit mijn praktijk aan huis met veel enthousiasme mijn eigen bedrijf Wonders Belastingadvies/EstatePlanning/Mediation. Ik sta voor kwaliteit, persoonlijk advies en duidelijkheid. Voordat we aan een traject beginnen maken we afspraken over het tarief, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En in uitzonderlijke gevallen behoort no cure no pay ook tot de mogelijkheden. Heeft u advies of ondersteuning nodig bij belasting of juridische vraagstukken? Ik sta graag voor u klaar!

Stephan Wonders